in

Skal du ud i pytterne?

Det danske vejr byder på lidt af hvert. Nogle gange lidt for lidt af det ene og lidt for meget af det andet. Mange danske somre er druknet i regn, sådan er det at bo i et land, der ligger omgivet af vand til alle sider. Regnen er et vilkår og man kan lige så godt klæde sig på til det. Heldigvis har tøjdesignere verden over fået øjnene op for at regntøj og støvler også gerne må se smarte ud og komme i elegant snit med stil.

Alene ordet gummistøvler siger en del. Noget med at sjoske afsted, ofte i alt for store, tunge støvler, gennem silende regn. Men sådan er det ikke længere. Der findes lette og smarte gummistøvler til både mænd og kvinder i dag. De findes i mange farver og faconer, så der er helt sikkert en model, der passer dig. For du skal da ikke gå ud i pytterne i sneakers, hvis du kan få gummistøvler, der ser lige så smarte ud, og ovenikøbet bringer dig tørskoet frem.

Børn elsker det

Hvis nogen er vilde med vandpytter og gummistøvler, så er det børnene. At hoppe rundt i pytterne og sprøjte og grine, det er noget vores kids synes om. Og ærligt: når man først er sprunget ud i en kæmpe vandpyt og plasker løs, mon så ikke også vi voksne ville more os kosteligt? Og er man klædt på til det, så kommer man faktisk hjem med tørt tøj indenunder regntøjet.

Er man på cykel eller gåben til job, så er det våde vejr også en udfordring, men en udfordring, der er til at overvinde, takket være de geniale gummistøvler. At de nu også fås i flotte farver og stilfulde designs vidner om nødvendigheden af dem. Vi kan ikke undvære dette fodtøj, som forhindrer vand i at trænge ind i vores strømper.

Sig nej tak til øvdage

Har man beklædning til det vejr man bliver budt på, så er det hele ikke så slemt. Og faktisk er det pænt charmerende at se et menneske kækt trodse regnen og indtage gaden ig gummistøvler og med paraply. Coolness har mange former.

Brætspil er Ikke en Moderne Opfindelse

Skal du spille pool?