in

Skal du spille pool?

At spille billard eller pool er noget helt for sig selv. Her er tale om et spil, som er så ikonisk som det næsten kan blive. Det er et spil, som kræver noget af spilleren. Man skal kunne ramme rigtigt med køen, og man skal have fornemmelsen for hvordan man kan bruge kuglerne sammen til at score flest mulige point. Her er et spil, hvor skills virkelig har en betydning. En ægte haj kan lægge slå et helt værtshus i billard. 

Er man på udkig efter poolborde, så er der flere ting man skal overveje. Der findes nemlig poolborde i mange forskellige størrelser og kvaliteter. Det kan betale sig at spørge forhandleren til råds inden man beslutter sig. For poolborde er dyre, så det kan blive dyrt at købe det forkerte. Men når man har fundet det rigtige og fået det sat op, så er der mange timers spændende spil og underholdning forude. 

Hvor stort skal det være?

Når man kigger på poolborde, så er det nødvendigt at vide hvor meget plads man har. Der er poolborde, som kan passe til at almindelig lille hobbyrum og så er der dem, der holder målene til turneringer. Har man et rum klar, så skal man måle op, hvor stort et bord man kan have, så der samtidigt er plads til at spille. Der kræves god plads omkring et poolbord.

De fleste poolborde er fremragende at spille på. Faktisk er pladsen og økonomien nok det mest afgørende. Har du målene på dit lokale så henvend dig hos forhandleren og lad dig rådgive om, hvad der er smartest for dig og med den plads du har. Det kan altid betale sig at lytte til eksperter. Og gode råd kan man ikke få for mange af. 

Haj eller taber?

Når poolbordet er sat op, så kan spillet begynde. Her vil det snart vise sig hvem der er hajer og hvem der er tabere. Men øvelse gør mester og man har set tabere, som kommer så meget igen, at de ender som hajer i eliteklassen. Det er et spil, man aldrig bliver træt af.

Skal du ud i pytterne?

En nyskabelse fra Nintendo