in

Sådan Skaber du Ultimativ Hygge i Hjemmet

Selvom Danmark er et meget lille land, set med internationale øjne, så har vi alligevel formået at gøre os bemærkede flere gange. Vi har før haft succes med, at sætte os selv på verdenskortet, ved at spille bedre fodbold end alle de andre. De danske universiteter formår med jævne mellemrum, at lave videnskabelige gennembrud, der får mediedækning verden over. De seneste år har minimalistisk nordisk design også vundet stort frem mange steder i verden, og det er en trend der ser ud til at vokse år for år. Hvis man nævner overfor en udlænding, at man er fra Danmark, så vil mange af dem også genkalde sig, at Danmark før har vundet prisen som ”Verdens Lykkeligste Land”. Danmark er altså et sted, som rigtigt mange mennesker har hørt om, selvom man skal knibe øjnene sammen, for at se os på verdenskortet.

Der er dog særligt én ting, som Danmark har formået at gøre sig rigtig populær på. Det er vores koncept omkring ”hygge”. Tro det eller lad vær: men ordet ”hygge” er faktisk så dansk, som det overhovedet kan være. Der er ikke nogen nem måde, at oversætte det ord på. Hverken til engelsk, tysk, spansk, fransk eller andre sprog.

Alle danskere ved, hvad vi snakker om, når vi beskriver en aften som værende hyggelig. Men hvis man forsøger at forklare det, uden at bruge ordet, så bliver det pludseligt en stor udfordring. Ser du, hygge peger på en særlig oplevelse, der ikke rigtigt kan beskrives på andre måder. En række dygtige forfattere har dog gjort forsøget, og bogen ”Hygge” er rigtig populær blandt turister, der har forelsket sig i Danmark.

Den letteste måde at give udefrakommende en forståelse af, hvad hygge dækker over, er nok at forklare hvordan man skaber hygge. Hygge er nemlig ofte et produkt af vores omgivelser. De rette omgivelser skaber grobund for, at hygge kan udfolde sig. Så hvordan skaber man ultimativ hygge i hjemmet?

Der er selvfølgeligt flere forskellige måder at gøre det på, men jeg har isoleret de ting, der er mest udbredte. Kernen til hygge er, at stille stearinlys op i hjemmet. Afdæmpet belysning, fra en levende lyskilde, er nemlig noget af det hyggeligste der findes. Man kombinerer så de hyggelige stearinlys, med en god hjemmelavet middag, der ikke er alt for fancy. Spiser man den hjemmelavede mad ved sofabordet, frem for spisebordet, så når hyggen helt nye højder. Sidst, men ikke mindst, så er det rette selskab selvfølgeligt en absolut nødvendighed for, at hygge kan opstå.

Hvis du følger ovenstående opskrift på hygge, så vil du med garanti opleve hygge. Det betyder, at du nu forstår, hvad ordet dækker over. Når det er gjort, så kan du også meget let selv finde ud af, hvordan du skaber hygge på andre måder.

Glem Ikke Køreglæden Når du Vælger Varevogn

Brætspil er Ikke en Moderne Opfindelse