in

Når man skal male inden døre

Et hjem skal være hyggeligt og have en udstråling som passer til de personer, der bor i det. Det kommer det som regel også til helt af sig selv, men med de rigtige farver på væggene og møblerne, så kan man understøtte dette personlige look af at “her bor vi”. Et personligt hjem er altid spændende at besøge. Der behøves ikke ret meget for at skabe en personlig stemning og stil i boligen. Maling er et godt sted at starte.

De kendte produkter fra Jotun er meget inspirerende at kigge på. Jotun er et hæderkronet firma, som laver maling af meget høj kvalitet. Du kan finde en maling, der passer til en hvilken som helst overflade i dit hjem, blandt produkterne fra Jotun. Overfladen er vigtig at kende, hvis du skal vælge den rigtige slags maling. Det er vigtigt at malingen kan binde på den overflade du ønsker at male. Det er også vigtigt at man gør sig klart om der skal renses af, før ny maling påføres.

Kvalitet fremfor alt

Jotun er et kvalitetsmærke. Og kvalitet koster lidt. Køber du maling af høj kvalitet, så får du det bedste resultat, både hvad angår holdbarhed og farveægthed. Desuden er der ofte mange miljøfremmede kemikalier i billig maling. Med andre ord, så kan det faktisk bedst betale sig at bruge maling af høj kvalitet.

Hvis du vælger maling fra Jotun, så vil du finde stor glæde i det enorme udvalg af farver, der findes. Vælg den farve du vil bruge med stor omtanke. Farveprøverne er ofte ganske små. Hvis du skal male en hel væg, så vær opmærksom på det. Tal eventuelt med din farvehandler om det. Her vil du helt sikkert kunne få kvalificeret rådgivning.

Glansen er også vigtig

Malingen fra Jotun kommer i flere forskellige slags glans. Det har en betydning, så det er også fornuftigt at træffe det rigtige valg her. Skal du bruge blank eller halvblank maling? Eller vil det være smukkere med mat eller halvmat? Spørg farvehandleren til råds. Endelig er kalkmaling oppe i tiden lige nu. Det er helt sikkert også værd at tjekke ud.

Brug handsker på jobbet

En hver mand bør eje en blazer