in

Lad Nespresso lave dig en god kop kaffe

Hvornår er det ikke aktuelt med en god kop kaffe? Mange af os ville aldrig kunne vågne uden. Og ikke så få af os laver en kop kaffe, så snart vi er hjemme fra job. Man kvikkes op af den mørke drik, og samtidigt slapper man godt af med et par slurke efter en travl dag. De fleste har en almindelig gammeldags kaffemaskine med tragt og filter, men hvorfor ikke gøre lidt ekstra ud af det, hvis det endda kan gøres nemmere? Hos Johannes Fog har de et godt bud på en løsning.

Lav dig selv en god kop kaffe med Nespresso. En smart maskine, der blot skal fodres med kapsler, og som flyder med god kaffesmag. Det er selvforkælelse af første klasse, med en god kop kaffe, brygget af Nespresso. Det bliver mere end én tand bedre end filterkaffe. Din hyggestund ved morgenbordet eller om eftermiddagen bliver til noget helt andet og meget bedre med en kop Nespresso kaffe. Og du bliver et bedre menneske.

Når familien kommer på besøg

Mange af os kender det. Det er søndag og man sidder i sofaen med benene oppe og gider ikke ret meget. Der skal bare slappes max af, inden mandagens godstog kommer rullende. Pludselig ringer det på døren. Det er farfar og farmor, der alligevel var i nabolaget, og så kunne de jo lige så godt kigge forbi.

Man kommer på højkant og får samling på sig selv. Heldigvis har de uindbudte gæster taget kage med, og så er det godt, man har sin Nespresso kaffe. Det bliver til en hyggelig eftermiddag, trods afbrydelsen af sofahyggestunden. Og Nespresso er nem at betjene og er hurtigt det perfekte match til et godt stykke kage.

Find den på nettet

Hos Johannes Fog kan du finde en stribe forskellige modeller af Nespresso. De er alle sammen gode og meget nemme at betjene. Du kan også finde kapsler med flere forskellige varianter af rigtig god kaffe. Prøv dig frem og find din helt egen favorit. Der skal jo være nogle glæder i den ellers så travle hverdag.

Tips til hvordan du kan få den skandinaviske stil i hjemmet på et budget

Sådan kommer du i gang med dine fisk og dit akvarie