in

Klargør din bolig til salg

Der er meget, der skal tages hensyn til, når man skal sælge sin bolig. Det er vigtigt at sådan en handel foregår korrekt. Det er en handel, som kan involvere store beløb, og der er derfor meget på spil for både sælger og køber. Det er naturligt at en eventuel køber får alle tilgængelige informationer om boligens tilstand og energiforbrug, som muligt. En tryg handel vil altid være bedst for alle parter. Det siger sig selv.

Når en bolig skal sættes til salg, er det lovpligtigt at kunne fremvise energimærkning, så køber har overblik over forbruget, og indsigt i de muligheder, der er for at optimere og forbedre. Du kan nemt bestille besøg fra eksperter, som kan lave energimærkning af din bolig, hvis du udfylder en formular på Betjeks hjemmeside. Så kommer der kyndige og uvildige eksperter ud og foretager de nødvendige undersøgelser. Derefter udarbejdes en rapport, som danner grundlag for boligens energimærkning.

Hovedtrækkene kort

Når eksperterne ankommer til din bolig, vil de gennemgå bygningen og tjekke ud fra bestemte parametre, som kan give et overblik over det årlige forbrug på ejendommen. Isoleringens beskaffenhed og varmeforsyningen vil være en del af beregningsgrundlaget for den rapport, der skal udarbejdes. 

Derudover gives der forskellige bud og skøn på, hvad der eventuelt kan optimeres, eller forbedres, for at give et endnu lavere energiforbrug i boligen. Eksperterne laver beregninger over omkostningerne ved disse forbedringer og indskriver dem i deres rapport. Herefter udarbejdes en energimærkning, som sælger kan bruge, når han eller hun skal godkende handelen.

En fair handel

Når køber har en energimærkning at vurdere ud fra, så er begge parter oplyst og der er gennemsigtighed i hvad der handles med. Dette giver tryghed og gennemskuelighed. En fair handel vil altid være det optimale for både dig, som sælger, og den eventuelle køber. 

Hermed er grundlaget lagt for handlen. Det er så op til køber at afgøre om han eller hun vil skrive under på det grundlag, der foreligger. En energimærkning er en stor hjælp. Man lægger tingene ærligt frem og minimerer risikoen for kommende tvister efter handlen er gjort endelig.

Leasing er Den Perfekte Måde at få Din Drømmebil

En verdenskendt grøn drue