in

Høj på lækre smoothies

Det er rart at være sund. Så simpelt kan det siges. Man kan mærke, når man er sund. Man har energi til mere, hjernen kører hurtigere og man ser mere klart. Hvis der er noget, der er sundt, så er det en god, vellavet smoothie. Ikke med sukker eller søde frugter, men af solide grøntsager, spækket med vitaminer. Det går lige i hjernen, når man drikker sådan én. Man mærker det fysisk. Energien pumper ud i kroppen og man føler sig godt tilpas.

Du kan finde mange sunde smoothies, hvis du besøger High on Life på nettet. Her finder du en hel sektion med opskrifter på sunde smoothies, som du selv kan lave. Mange af dem er kreeret af Mads Bo selv, som er en passioneret entusiast udi sundhed og sunde smoothies. Gå på opdagelse i denne skat af opskrifter og find en, som lige er noget for dig. Lad dig friste og gå ned til din lokale grønthandler og køb ind til din egen fede smoothie-fest. Det bliver godt.

Sundhed, der smager

De sunde smoothies kan faktisk smage vanvittigt godt, hvis man tilbereder dem ordentligt. Det er en god idé at have en ordentlig blender, så man kan knuse både frossen frugt og fede kerner. Hvis din blender kun kan knuse bananer, så skift den ud med en bedre. Det kan altid godt betale sig at have grejet i orden. 

Hvis du går ind hos High on Life, så kan du finde blendere af høj kvalitet, og der er gode råd at hente, så du kan finde den blender, der passer til det du vil lave. Der skal være kraft og robusthed i din blender, hvis du vil lave sunde smoothies. Har du grejet på plads, så er det bare at finde en opskrift der falder i din smag.

Nyd det gode liv

Der er ikke nogen tvivl om at et sundt liv er godt for både krop og sjæl. Man får et boost til helsen med en god smoothie. Humøret får også et nøk opad, for det smager virkelig fantastisk godt. Bare kom i gang.

En verdenskendt grøn drue

Gummistøvler med fashion og stil