in

Find et Skomærke Som Dine Børn Kan Lide

Som forældre er det selvfølgeligt vores ansvar, at købe noget ordentligt fodtøj til vores børn. Det er også vores opgave, at komme afsted for at købe det, at vælge sko af en ordentlig kvalitet, og selvfølgeligt betale for skoene. Sådan hænger det nu engang sammen, og sådan har det altid været. Men har du overvejet, at inddrage dine børn i processen? Det er nemlig noget, der meget hurtigt kan gøre det både lettere og mere effektivt, at købe sko til dine børn.

Der er nemlig ikke noget mere frustrerende, end at have købt nogle sko til sit barn, som de ikke sætter pris på. De fleste af os lever i dag en rimeligt stresset hverdag, hvor det er svært at finde tid til det hele. Selv købet af et par barnesko er altså noget, vi er nødt til at planlægge, før det kommer til at ske. Forud for købet af skoene har du altså siddet med hovedet begravet i din kalender, fundet plads til en shoppingtur, lynhurtigt forsøgt at overskue de mange muligheder, og til sidst har du fundet og betalt for et par fornuftige børnesko. Det gjorde ondt, men nu er det overstået! Eller, det troede du i hvert fald det var. Når ens barn ser skoene og rynker på næsen, så gør det virkeligt ondt indeni. Alt vores hårde arbejde var spildt, og vores barn aner ikke engang, hvor meget vi har været igennem. Vi har lyst til at kalde dem forkælede og kræsne: men vi ved, at det ikke hjælper noget at råbe.

Det er langt bedre at komme det problem til livs, ved at være proaktiv omkring det. Engagér dit barn i opgaven med at finde nye sko. På den måde er der garanti for, at du ender ud med nogle sko, som dit barn godt kan lide. Det giver samtidig dit barn et indblik i, hvor meget arbejde der ligger bag sådan et køb. På den måde vil de have større empati og forståelse for dig, når du i fremtiden køber ting til dem.

Det kan selvfølgeligt godt være tidskrævende at involvere barnet i skokøbet. Derfor forsøger jeg altid, at spore mig ind på et skomærke, som barnet godt kan lide. Bare giv dit barn et katalog fra skobutikken, og bed dem om at sætte ring omkring alt det fodtøj, som de synes godt om. Når de har gjort det, så bed dem om at kigge alle de ting de har sat cirkel omkring igennem, og se om der er ét mærke, der optræder oftere end de andre. Nu har dit barn selv fundet frem til et skomærke: og de vil derfor altid være glade, når du køber det mærke til dem.

For begge mine børn var det kangaroos der var deres favorit-mærke. Det var jeg virkeligt glad for, da kangaroos har alleslags fodtøj. Der er kangaroos sandaler, kangaroos sneakers og kangaroos vinterstøvler. Det er altså utroligt let for mig, at købe fodtøj til mine børn nu.

Disse Maskiner Skaber dine Fødevarer

Jagttøj Skal Gøre dig Usynlig og Lydløs