in

Find de bedste wedges online og få et godt løft i dit golfspil

Når solen skinner og fuglene synger, så skal vi ud i den friske luft og nyde det gode vejr. Man kan tage på picnic i skoven eller løbe sig en tur. Hvis man gider, kan man slå græsplænen derhjemme. Andre dyrker sport under åben himmel, når vejret er godt. Ved at have lidt konkurrence ind over, bliver det lettere at komme op af sofaen og afsted. Et godt bud på en sport, der egner sig til høj himmel og frisk luft, er selvfølgelig golf. En sport der stadig får flere og flere udøvere.

Hvis man kender lidt til golf, så ved man temmelig sikkert også, hvad wedges er. Det, man typisk bruger wedges til, er, når man skal løfte bolden højt op, for eksempel ud af sandet i bunkeren, eller ind på greenen. Man kan få wedges med mange forskellige vinkler. Det er almindeligt, at en golfspiller har tre-fire stykker at vælge imellem, så det bliver muligt at løfte bolden i den helt rigtige vinkel. Man kan sige, at wedges er køller, der har kiler, som kan gå ind under bolden og sende den til vejrs.

Den rigtige vinkel er vigtig

Alt efter hvilken vinkel bolden skal løftes med, så findes der wedges, der passer til. Det er en hel videnskab at bruge disse køller, men man lærer hurtigt det grundlæggende. I det hele taget er det sådan med de fleste ting med golf, at så snart man har fat i det vigtigste, så kommer resten af sig selv. Man skal naturligvis øve sig, når man skal bruge de forskellige køller og jern, men har man først fidusen, så går det som regel hurtigt fremad.

En webshop med golfudstyr

Hvis du er bidt af golf, så tag et smut ind hos golfexperten.dk. Her kan du finde udstyr i alle afskygninger til din hobby. Om det er jern, køller, bolde eller andet udstyr, du leder efter, så er der gode chancer for at finde det her. Man kan også købe lækkert golf-tøj i denne webshop. Tøjet betyder også noget i denne sport.

Få strøm på din cykel og kom lettere frem

Flot køkken til overkommelige priser