in

Få styr på din stil, mand!

Nogle ville sige, at der er flere valgmuligheder for kvinder end mænd, når det kommer til tøj og mode, fordi kvinder kan vælge at gå med kjole, bukser, shorts eller noget fjerde. Men ofte handler det bare om at prøve nogle ting af og finde sin stil. Der er nemlig rigeligt med muligheder for mænd, der gerne vil udtrykke sig med deres tøj.

Hvis ikke man har kreativiteten til at kombinere forskellige stykker tøj sammen for at skabe en bestemt stil, så kan det føles som om, man ikke kan går op i mode som en mand. For mange mænd handler mode også om funktionalitet, mere end det handler om at se godt ud eller at føle sig accepteret af mode-politiet. Men med lidt inspiration, kan man finde og klæde sig i brands som Karl Kani.

Prøv ting af

Det kan være svært at sammensætte et outfit, hvis man ikke ved hvad man kan lide. Så det første du bør gøre inden du køber nyt tøj, det er at prøve forskellige ting af. Hvis du for eksempel tror, at du kan lide flot business tøj, så prøv et jakkesæt af og se, om det føles godt. Hvis du til gengæld tror, at du er mere til en afslappet stil, der tager inspiration fra hiphop-verdenen, så kan brands som Karl Kani være noget for dig.

Det er nemt at få fat i Karl Kani, da butikker som qUINT fører mærket. Karl Kani har et unikt brand med et genkendeligt logo, som ikke er al for iøjefaldende, hvilket er godt, hvis man ikke kan lide at gøre det tydeligt, hvilket mærket man har på.

Stilet og afslappet

Karl Kani har behaglige og simple T-shirts i forskellige farver som sort, gul og grøn. Og hvis man er til hoodies og trøjer med lynlås, så har Karl Kani også nogle fede trøjer at vælge imellem. Generelt er Karl Kani det perfekte tøjmærke, hvis man både er ude efter komfort, funktionalitet og trendy mode. Hvis man gerne vil være stilet samtidig med at have afslappet tøj på, så skal man give qUINT et besøg og se udvalget af de fede pieces.

Flot køkken til overkommelige priser

Hama Perler – Den Ultimative Guide