in

Få strøm på din cykel og kom lettere frem

Det er så sundt at cykle. Man får god motion, og hjernen kobler af, mens man træder i pedalerne. Mange mennesker cykler dagligt til og fra arbejde. Det giver frisk luft og energi, og det er en rigtig god måde at starte dagen på. Der er mange, der drømmer om at begynde at cykle hver dag, men synes, det er lidt tungt at træde i pedalerne hele vejen til jobbet. Her kan det hjælpe at sætte en lille hjælpemotor på, så man kommer hurtigere frem med færre kræfter.

De fleste elcykler med centermotor er fremragende til daglig kørsel til og fra arbejde. Man skal ikke træde ret meget for at få en pæn fart på cyklen, og elmotoren er lige glad med om det blæser lidt. Den hjælper godt med at komme derudaf. Og elcykler med centermotorer er nok de bedste til allround kørsel. Her sidder motoren ved pedalerne, der hvor der er mest brug for kræfterne. Det er nemlig ikke helt lige gyldigt, hvor motoren trækker.

Hvilken type skal man vælge?

Der findes tre slags elcykler. Dem med frontmotor, som trækker dig frem ved forhjulet. De er gode til korte og mellemlange ture. Man kan også få elcykler, hvor motoren trækker direkte på baghjulet. De er gode til kørsel i kuperet terræn, men har ikke mulighed for fodbremse eller indvendige gear. Men elcykler med centermotor trækker direkte fra pedalerne ud i baghjulet og giver godt træk, også på længere ture.

Det gælder naturligvis om at vælge den elcykel, der passer bedst til formålet. Generelt må man nok sige, at elcykler med centermotor passer til det meste.

Køb din elcykel online

Hos cykelkram.dk kan du finde et stort udvalg af elcykler med centermotor. Også modeller med frontmotor og baghjulsmotor findes i sortimentet. Se på hvilke formål du kan tænke dig at bruge din elcykel til, og vælg ud fra det. Det er godt at vælge den rigtige model og den rigtige type, så du ikke kommer til at ærgre dig senere. Hos cykelkram.dk kan du også læse mere om de forskellige modeller.

3 gode grunde til at en Kia EV6 er den perfekte bil for dig

Find de bedste wedges online og få et godt løft i dit golfspil