in

En nyskabelse fra Nintendo

Mange gamere har sikkert oplevet det, at de sidder midt i et fedt spil, og så skal de pludselig afsted ud ad døren, men kan ikke tage spillet med i toget eller bussen. Gaming tager tid og opsluger en så meget at man nogle gange har brug for at kunne tage oplevelsen med videre. At der nu er kommet en løsning på det problem, er faktisk lidt fantastisk. Her har Nintendo virkelig løst udfordringen på en meget innovativ måde.

Med Nintendo Switch er du ikke afhængig af konsollen derhjemme. Du kan sagtens spille på storskærm hjemme med din Nintendo Switch, men du kan også hurtigt og nemt tage den med dig og fortsætte i toget eller bussen eller der, hvor du skal hen. Det er virkelig smart fundet på, og det kan undre at ideen ikke er opstået før. Med denne løsning bliver gameren uafhængig af om han eller hun er i stuen, i bussen eller ovre hos vennerne. Nintendo Switch er med overalt.

Smarte controllere

På hver side af skærmen på Nintendo Switch sidder der en controller. Når du er hjemme, klikker du de to controllere sammen til en. De hedder Joy-Cons. Når du er på farten, så sætter du de to dele på hver sin side af skærmen igen og spiller som på en Gameboy. Det fungerer virkelig godt og giver dig den eftertragtede mulighed for at være steduafhængig.

Der er flere måder at bruge controllerne på, og det gør Nintendo Switch til et virkelig godt bud på en fed spillemaskine. Der er mange gode ideer og tanker bag denne blanding af klassisk konsol og topsmart transportabel spillemaskine. Det er virkelig godt fundet på og giver helt nye muligheder for dig, der holder af at spille overalt.

Nyd din frihed

At kunne spille hvor som helst er en helt ny følelse. Grafikken er faktisk ret flot, både på storskærm og på den transportable. Det er smukt at se det hele afvikles flydende, uanset om man er hjemme ved storskærmen eller på farten. Og prisen for Nintendo Switch er heller ikke så ringe. Den ligger faktisk i den billige ende.

Skal du spille pool?

Disse Maskiner Skaber dine Fødevarer