in

En hver mand bør eje en blazer

Der er mange indslag i de fleste mænd garderobe. Der skal helst være en linje eller en stil, et look. Men der må også gerne være bredte, fleksibilitet, som gør det muligt at svinge og skeje lidt ud. Det er svært at definere hvor grænsen går, men har man en fornemmelse af sit eget udtryk, så kommer det helt af sig selv. Hvis man sender signaler, der er i overensstemmelse med éns udstråling og personlighed, så er man stilmæssigt godt på vel. 

En blazer er et af de mest ikoniske, klassiske maskuline klædningsstykker. En blazer kan virkelig være med til at sætte en tyk streg under personen inde bag stoffet og fremhæve ham som den type mand, han er, men på en afslappet måde. Der er tale om et stykke klædning, der har en indbygget historie, som handler om den maskuline frihed og autenticitet. En hver mand bør have en blazer i sin garderobe. Og bruge den med jævne mellemrum.

En afslappet habit

Habitjakken adskiller sig ikke meget fra en blazer. Men hvos habitjakken og habitten hører hjemme i den mere formelle genre, så er en blazer et afslappet stykke klædning, lige lidt mere formel end den ligeledes klassiske cardigan. Der er gradsforskelle, men de er vigtige, hvis man vil kende etiketten ved god maskulin påklædning. 

En blazer går fint til både skjorte og t-shirt. Ja, selv udover en hoodie ser den godt ud. Der er mange anvendelsesmuligheder i en blazer. Har man en gang fået øje på dens kvaliteter, så vil man vende tilbage til den igen og igen. Den er klassisk, men ikke for fin til at matche. Det kan anbefales at tjekke udvalget ud hor Kaufmann. Der er mange lækre modeller at se på online.

Afslappet luksus

At gå med blazer er en følelse. En fornemmelse af frihed og samtidigt en klassisk grounding, som er meget klædelig for en mand. Man skal owne sit udtryk og sit look. Det er måske det vigtigste. Med en blazer er du godt klædt på, både til en tur i byen og til møde med kollegerne. God stil går aldrig af mode.

Når man skal male inden døre

Tips til hvordan du kan få den skandinaviske stil i hjemmet på et budget