in

Brug handsker på jobbet

Det arbejdende folk skal ofte slæbe på tunge ting. Eller håndtere ubehandlet træ, der er fuld af splinter. Mursten er ru og slider på hændernes hud, hvis de ikke er beskyttede. Der går mange forskellige materialer gennem hænderne, når der arbejdes med håndværk og byggeri. Den beklædning, man bærer på jobbet, bør naturligvis tage højde for dette. En medarbejders dygtige hænder er guld værd for firmaet og vigtige at beskytte, så de kan holde længe.

Der er mange amatører, der dropper at bruge arbejdshandsker, enten af dovenskab eller glemsomhed. Den professionelle ved, at dette er en dårlig idé. Er hænderne ikke ordentligt beskyttet, så vil sliddet hurtigt sætte sig, enten i form af ømhed eller forrevet hud. Der er mange gode grunde til, at arbejdshandsker er opfundet. Det oplever man hurtigt, hvis man bare knokler løs uden at bruge dem. Hænderne skal beskyttes. Så yder de mere og holder længere.

Få greb om det hele

Der findes mange forskellige former for arbejdshandsker, og det er vigtigt, at man bruger de rigtige til hver enkelt opgave. Et par arbejdshandsker, der er beregnet til at håndtere og fastholde glatte overflader, skal ikke bruges til at slæbe ubehandlet træ eller mursten. Til gengæld er de gode, hvis man er glarmester og skal have en rude monteret korrekt. Et par arbejdshandsker, der er beregnet til at holde mursten eller brædder, egner sig absolut ikke til at rense WC med.

Det er vigtigt, at man har de rette arbejdshandsker på til hver enkelt opgave. Har man det, så går arbejdet lettere, og der kommer færre skader, både på materialer og personale. Og der er udviklet mange specialhandsker i årenes løb til stor gavn og glæde for dem, der skal bruge dem.

Håndværk med handsker

En dygtig håndværker kender værdien af sine hænder. Det er hænder, der har lært at arbejde og gøre det præcist og med stor akkuratesse. Mange års erfaring og indlæring sidder i hænderne på den dygtige håndværker. Disse hænder skal ikke lide unødigt overlast. Med et par gode arbejdshandsker på, vil de holde længere og bevare deres smidighed.

Store Kvinder Skal Ikke Gemme Sig

Når man skal male inden døre