in

3 gode grunde til at en Kia EV6 er den perfekte bil for dig

Den nye Kia elbil EV6 er landet på markedet, og allerede forudbestilt af mere end 1000 danskere. En formidabel bil der med sit yndefulde design, lækre teknologi, og fantastiske køredynamik, skaber en brugeroplevelse udover det sædvanlige. Oplev Kia EV6 allerede i dag, og find ud af ved hjælp fra denne artikel, om denne bil, også er den helt rette for dig.

Der er ingen tvivl om, at du med den nye Kia elbil EV6 for en bil at nyeste teknologi, og til en overkommelig pris. Den har alt hvad hjertet begærer, og er skabt med køreglæden i fokus. Tril let elegant rundt på landevejene, bevæg dig i indre by, eller vildt terræn. Alt er muligt med Kia EV6. Oplev og se dens helt unikke feature selv, med en veloplagt prøvekøretur.

En udsædvanlig letkørt bil

Til trods for at den helt nye Kia EV6 synes stor grundet dets lange og brede design samt totaltvægt på to ton, skal man ikke tage fejl af udseendet. Med 229 HK og 0-100 km/t på 7,3 sekunder samt et batteri på 477 kg, er der tale om en bil som glider let og elegant på vejene. Et kraftigt baghjulstræk leder den godt på vej, og som fører, vil let kunne navigere og styre rundt på både asfalterede såvel som isglatte veje.

Højt udstyrsniveau

Der er lagt vægt på udstyret i den den nye Kia EV6, der både bærer på 19” alufælge, klimaanlæg og parkeringssensor. Alt sammen med til at forøge køreoplevelsen, og bringe køreglæden frem i enhver fører samt passager. Derudover kan du som fører også nyde godt af bakkamera, varme i rattet og 12” skærme i kabinen.

Udvidet sikkerhedsteknologi

Lige såvel som at bilen bærer præg af et højt fokus på udstyr, afspejler den også en udvidet sikkerhedsteknologi. Teknologi der gør det endnu mere sikkert at færdes på vejene, og hjælper dig med advarsler, automatisk bremsning, træthedsregistrering og nødopkald. Hermed er risikoen for ulykke mindre, og du kan trygt læne dig tilbage både ved lange og korte køreture. Ved yderligere tilkøb kan du blive beriget med yderligere funktioner som fjernbetjent parkeringsassistent, nødbremse og blindvinkelskamera.

Køb det rigtige padel tilbehør online

Få strøm på din cykel og kom lettere frem